4. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arco Vara hakkab eestlastele väliskinnisvara vahendama

Arco Vara alustab oktoobris ristmüügi teenusega, mille abil saavad kliendid soetada kinnisvara välismaal.

Esimese etapina keskendutakse Bulgaaria kinnisvara pakkumisele ning ristmüügi teenust on kavas laiendadaArco Vara kõikide koduturgude müügivõrgustikku lisaks ka Baltikumis, Ukrainas ja Rumeenias, teatas ettevõte.

"Riikideülese ristmüügi teenuse väljatöötamise vajaduse tingis klientide kasvav huvi eelkõige Balkanimaade kinnisvaraturgude vastu," ütles Arco Vara ristmüügi teenuse juhi Mark Shein.

Sheini sõnul alustatakse sellise täisteenuse pakkumisega esialgu Bulgaariast, mille tugevustena toob ta esile värske ELi liikmestaatuse, tõusva turu, hea asukoha ning sobiva kliima. „Arendame riikideülest teenindust aktiivselt edasi. Tahame kõigi oma klientide jaoks, kel huvi välismaal kinnisvara soetada, teha protsessi võimalikult sujuvaks,“ sõnas Shein.

Arco Vara juhatuse liige, teenindusdivisjoni juht Avo Rõõmussaar näeb teenuse käivitamisel häid väljavaateid: „Usun, et saame oma klientidele pakkuda täiesti uut taset. Meil on väga aktiivne müügitiim ning võimalus avardada kliendi võimalusi kinnisvara soetamisel olgu siis koduks, puhkevõimalusteks või investeeringuks. Kindlasti on teenuse puhul huvitavad väljavaated ka arendajatele, kel soov oma pakkumisi laiemale maailmale esitleda,“ sõnab Rõõmussaar.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785