26. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pattayas saab kuninga residentsi naabrusesse korteri 500 000 krooniga

Pattayas müüakse ühe- ja kahetoalisi stuudio-tüüpi kortereid linna mainekamas piirkonnas asuvas uues korterelamus hinnaga 1,5 kuni 1,8 mln bahti (0,5-0,6 mln krooni).

Korterelamu läheduses asuvad kuninganna residents, veepark, eksklusiivsed hotellid ning tänu piirkonnas kehtivale ehituspiirangule maksimaalselt 23 meetri kõrgused hooned. Liivarannani on 350 meetrit, kaugus Pattaya meelelahutustänavast Walking Street'ist on autoga ca 2 km, jalutades ca 1,5 km, selgus Pindi kinnisvara koduleheküljelt.

Mäeküljel asuva 7-korruselise stiilse elamu esimesel korrusel paiknevad esmatarvete kauplus, restoran, parkla ning pesumaja, hoone juurde kuulub ka bassein. Igal korteril on lükanduksega rõdu, hinna sees on siseviimistlus (valmis sanitaarsõlm, plaatpõrandad, värvitud seinad, valgustus, ventilaator ning konditsioneer) ning miniköök (sisaldab elektripliiti ning õhupuhastit). Lisatasu eest on võimalik lasta korter lõpuni möbleerida, pakkuda on erineva hinnaga pakette. Maja omanduses on telefoni, kaabeltelevisiooni ja interneti keskjaam, samuti on hoonel 24-tunnine valve ning oma koristaja ning raamatupidaja. Vajadusel aidatakse üürniku leidmisega korterisse ajal, mil see tühjana seisab. Lisaks mõõdetavatele kuludele (vesi, elekter) on igakuised hoolduskulud (basseini hooldus, üldelekter, valvur, raamatupidaja jne) ca 300 krooni kuus.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785