Pattayas saab kuninga residentsi naabrusesse korteri 500 000 krooniga

Pattayas müüakse ühe- ja kahetoalisi
stuudio-tüüpi kortereid linna mainekamas piirkonnas asuvas uues korterelamus
hinnaga 1,5 kuni 1,8 mln bahti (0,5-0,6 mln krooni).

Korterelamu läheduses asuvad kuninganna residents, veepark, eksklusiivsed hotellid ning tänu piirkonnas kehtivale ehituspiirangule maksimaalselt 23 meetri kõrgused hooned. Liivarannani on 350 meetrit, kaugus Pattaya meelelahutustänavast Walking Street'ist on autoga ca 2 km, jalutades ca 1,5 km, selgus Pindi kinnisvara koduleheküljelt.

Mäeküljel asuva 7-korruselise stiilse elamu esimesel korrusel paiknevad esmatarvete kauplus, restoran, parkla ning pesumaja, hoone juurde kuulub ka bassein. Igal korteril on lükanduksega rõdu, hinna sees on siseviimistlus (valmis sanitaarsõlm, plaatpõrandad, värvitud seinad, valgustus, ventilaator ning konditsioneer) ning miniköök (sisaldab elektripliiti ning õhupuhastit). Lisatasu eest on võimalik lasta korter lõpuni möbleerida, pakkuda on erineva hinnaga pakette. Maja omanduses on telefoni, kaabeltelevisiooni ja interneti keskjaam, samuti on hoonel 24-tunnine valve ning oma koristaja ning raamatupidaja. Vajadusel aidatakse üürniku leidmisega korterisse ajal, mil see tühjana seisab. Lisaks mõõdetavatele kuludele (vesi, elekter) on igakuised hoolduskulud (basseini hooldus, üldelekter, valvur, raamatupidaja jne) ca 300 krooni kuus.


Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed