22. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Astangu uute korterite hindu tõsteti

Tallinna Haabersti linnaosas Astangu 50A valminud viiekorruselise korterelamu arendaja otsustas tõsta viimaste korterite hindu kuni 150 000 krooni võrra.

Valminud maja korterid on ühe- kuni kahetoalised, teatas arendaja. Enamike korterite juurde kuulub üks või kaks rõdu. Korterid müüakse lõppviimistlusega. Viimase korruse elanikud saavad soovi korral paigaldada elamisruumidesse ka kamina.

Lisaks eluruumidele on hoonete juurde planeeritud 3-korruselised ärifunktsiooniga hooneosad. Aiaga piiratud kinnistule tulevad sõidu- ja kõnniteed, aga ka kõrghaljastus ja laste mänguväljak. Iga korteriomanik saab korteriga kaasa parkimiskoha autole. Sissepääsu krundile piiravad tõkkepuud.

Majade autoriks on arhitektuurifima Z-Projekt. Projekti arendajaks ja ehitajaks on OÜ Rendal Ehitus. Müügiga tegeleb Eesti Kinnisvarakeskus OÜ.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785