Kinnisvara Rakveres odavamaks ei lähe

Samal ajal kui Tallinna kinnisvaraturg
näitab selgeid jahtumise märke, kinnitatakse Rakvere kinnisvarabüroodest, et
Lääne-Virumaal käib kinnisvaraga kauplemine samasuguse hooga edasi nagu
varem.

Kuigi Virumaa Investi maakleri Olev Rohumäe sõnul on turg äraootaval seisukohal ja kliendid hinnatundlikumad, ei saa ta kurta nende puuduse üle, kirjutas Virumaa Teataja.

Ka maakler Heli Läte Vestman Grupist ja kinnisvarabüroo Uus Maa Rakvere kontori tegevjuht Eve Soppe arvavad, et mingit krahhi pole Lääne-Virumaal oodata. “Tehinguid on sama palju kui varemgi,” ütles Läte.

“Kliendid loodavad, et kinnisvara hind langeb nii palju, et vara tuleb ise kätte, kuid nii see siiski pole. Rakveres ei saa rääkida kinnisvara ülehindamisest,” vähendas Rohumäe nende lootusi, kes ootavad, et kinnisvara hind langeks Rakveres ja selle lähiümbruses tuntavalt ning soovitud kinnisvara saaks kätte märkimisväärselt odavamalt.

Praegu müüakse aktiivselt vanemaid kortereid ning elamud ja eramud ostetakse pigem halvemas seisukorras kui paremas ja tehakse ise oma käe järgi korda,” kirjeldas Olev Rohumäe Virumaa Investist olukorda Rakvere kinnisvaraturul.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed