Mändmets: maahindadel on veel tõusuruumi

SRV Kinnisvara tegevjuht Margus Mändmetsa
sõnul on Tallinnas ülikallis, kuid maal kinnisvarahindade seiskohal suhteliselt
odav.

"Võib küll nõustuda, et Eesti maapiirkondades on maa hinnad veel suhteliselt odavad ja võrreldes Tallinnaga on siin kindlasti rohkem kasvuruumi. Päris üldistada siin loomulikult ei saa, palju sõltub asukohast," vastas Mändmets aripaev.ee online-intervjuus lugeja küsimusele, kas maahindadel on Eestis veel tõusuruumi.

Samuti võib Mändmetsa sõnul täheldada ülepakkumist elukondliku kinnisvara vallas."Muud sektorid toimivad ja nõudlus on heal tasemel. Näiteks kontoripindade järele on Tallinna kesklinnas nõudlus jätkuvalt kõrge," märkis ta.

Loe pikemalt online-intervjuud siit!

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed