Margus Reinsalu KC Grupp müüs suure kinnistu Muuga sadama ääres

Kinnisvaraarendaja KC Grupp müüs Muuga
sadama vahetus läheduses asuva ligi 80 hektari suuruse Põhjaranna kinnistu,
ostja nime ja hinda ettevõte poolte kokkuleppel ei avalda.

KC Grupi nõukogu esimehe ja omaniku Margus Reinsalu sõnul sai ettevõte objektile hea pakkumise ja otsustas selle vastu võtta, teatas ettevõte. „Meil on seljataga kuus aastat kestnud kohtuvaidlus ja jõudsime selle ajas sees oma plaane mitmeid kordi ümber teha. Nüüd saime aga hea pakkumise ning otsustasime kinnistust loobuda, keskendudes muudele projektidele peamiselt Eestist väljaspool,” sõnas Reinsalu. Tema sõnul oli ostja välisinvestor.

Muuga sadama läheduses asuva ligi 80 hektari suuruse kinnistu detailplaneering on hetkel tegemisel. KC Grupi algatatud detailplaneeringu eesmärk on maa sihtotstarbe muutmine tootmismaaks, samuti transpordilahenduse väljatöötamine ja kinnistu jagamine väiksemateks kinnistuteks.

Detailplaneeringu algatamisele eelnes ligi kuus aastat kestnud kohtuvaidlus, mis lõppes KC Grupi jaoks positiivselt ning millega kohtuvaidluse algataja loobus kõikidest kaebustest. Kinnistut käsitlevates kohtuasjades on menetlused lõpetatud ja kinnistu on vaba kohtuasjadega seotud keelumärgetest.

Põhjaranna tee 19 kinnistu asub Muuga sadama vahetus läheduses, sadamasse viivate raudteeharude vahel.

KC Grupi peamised tegevussuunad on kinnisvaraarendus ja -haldus ning investeeringud.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed