18. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Juuni lõpus ilmub Kinnisvaraõpiku teine osa

Hannes Kuhlbach, Ronald Nermann ja Margus Sorga annavad käesoleval kuul välja raamatu "Kinnisvaraõpik 2".

"Põhjalikku Eesti kinnisvaravaldkonna erialast kirjandust on senini välja antud väga vähesel määral ning autorid loodavad selle raamatu väljaandmisega pakkuda huvilistele just kasulikku ja vajalikku lugemist," ütleb autorite nimelRonald Nermann.

Viimastel aegadel onkinnisvara valdkonnas toimunud päris palju muudatusi - nii seadusandluses kui ka kinnisvaratehingute läbiviimise protsessis.

Raamat annab ülevaate kinnisvara ostu-müügi ja üüri-rendi tegevustest nii osaliste kui abimeeste vaatepunktist ning kirjeldab seadusruumi, kus need tehingud teoks saavad. Lisaks käsitletakse kinnisvaralaenude, -investeeringute, kinnisvara hindamise ja kindlustamise teemasid. Raamatu eesmärgiks ei ole lugejale tõestada, et kinnisvaraturu spetsialistide kasutamine on tingimata vajalik või siis hoopis mitte.

Autorid on püüdnud teemasid lahata tavainimese vaatepunktist, kes sooviks näiteks oma kodu müümisel või laenuvõtmisel olla pisut kindlam selles, mida ta teeb või keda selleks appi palub. Lisaks leiavad raamatust kindlasti kasulikku lugemist kinnisvaramaaklerid ning teisedki oma tegevuses kinnisvaraturuga kokkupuutuvad inimesed.

Raamatu levitamisega hakkab tegelema alates k.a. juuni lõpust Haabersti Maja Kinnisvarakool. Kinnisvaraõpiku müügind on Ronald Nermanni sõnul 270 krooni.

"Kinnisvaraõpik 1" anti välja peale võlaõigusseaduse jõustumist ja on tänaseks läbi müüdud.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785