Peedu Kurvits müüs oma osaluse LVM Kurvits Kinnisvaras

Kinnisvarafirma LVM Kurvits Kinnisvara OÜ
üks asutajaliikmeid Peedu Kurvits müüs eelmisel nädalal oma osaluse selles
firmas pärnakatele ja hakkab nüüd üha enam arendama Orissaare vallas asuvat
talu. Seoses tema lahkumisega muutub ka firma nimi, nüüd on see LVM Kinnisvara
OÜ.

“Kuna minu enda firma Kurvits Kinnisvara OÜ oli nimena tuntud ja omas turul ka usaldust, läks hästi ka uuel kaubamärgil LVM Kurvits Kinnisvara. Me töötasime ta üles ja ma arvan, et praeguse hetke seisuga on ta päris heas seisus,” rääkis Peedu Kurvits eile Meie Maale. “Bürootööst sain vabaks ja võin teha nüüd seda, mis mulle rohkem meeldib. Ehitan ja arendan ühte hästi suurt talukompleksi ja kuna varsti saan sinna sisse kolida, siis mõtlen tulevikus ka turismitalu pidamisele. Arvan, et olen endale väga hea koha soetanud, kus lähema paarikümne aasta jooksul loomapidamisele pole mõelnud.”

Kurvitsa hinnangul “magus aeg” Saare maakonna kinnisvaraturul hakkab ümber saama. “Üksnes firmade kaudu on Saaremaal kinnisvaraobjekte praegusel hetkel müügis üle tuhande pluss veel eraisikute objektid, see number on meie üsnagi väikese paiga jaoks metsikult suur. Müügisurve on nii kõva, et need, kes tahavad oma objektidest lahti saada, peavad hindu korrigeerima. Kui nõudlust pole, siis kuhu sa selle hinna tõstad.”

Peedu Kurvits ei välista, et võib ükskord taas kinnisvaraärisse siseneda, praegu on aga aja maha võtnud pärast pingelisi töaastaid. Büroo Kuressaares Kauba tänaval tegutseb edasi ja kõik senised bürootöötajad jäid tööle alles, kuid firma nimi veidi muutus.

“Igaks asjaks on oma aeg ja mulle hetkel tundub, et nüüd on aeg oma kodu välja arendada ja uued ideed ja uued äri-ideed, mis olemas, peast läbi lasta. Ega mul töö ära ei kao, seda teen ikka edasi, kuid nüüd teises firmas.”

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed