Autor: Äripäeva eriprojektide ja sisuturunduse üksus: [email protected] • 23. märts 2020

Töökätenappus kummitab. Kust leida kiiresti oskustega töötajaid?

Eestis on vabu töökäsi vähe ja pea igas valdkonnas valitseb kvalifitseeritud tööjõu puudus, mis pärsib ettevõtete tööd, seab küsimärgi alla tööde valmimise ning mõnel juhul ähvardab tähtaja ületamise eest trahv. Head lahendust neile probleemidele pakub Renditööjõud.ee.
Foto: Liis Treimann

“Oleme loonud võimaluse kiiresti kaasata kvalifitseeritud tööjõudu ehituse, tööstuse, põllumajanduse ja koristusvaldkonnas ning ka hooajatööde puhul. Tuleb vaid täita tellimusleht renditoojoud.ee veebilehel, saata e-kiri [email protected] või helistada numbril 5620 8888.

Selline paindlik töötajate tellimine on eriti sobilik, kui tööde mahud on järsku suurenenud, tekkinud on ootamatuid lisatöid, lepingute tähtajad pressivad peale ning ka hooajatööde puhul.

Ehitusvaldkonnas oleme loonud võimaluse kaasata professionaalsetest ehitajatest koosnevat renditööjõudu, kui juhtub, et senine objektil töötanud töömees jääb ajahätta, ei saa hakkama või projekt muutub viimasel hetkel. Vastavalt vajadusele saab meilt tellida kas spetsialisti, töödejuhataja või ehitustiimi. Hooajatööde puhul aga saame kiiresti reageerida järsku suurenenud tööjõuvajadusele,” räägib Renditööjõud.ee kaubamärki haldava Meisterviimistlus OÜ juhataja Aivar Varov.

Renditööjõud.ee kollektiiv on kogunenud pika aja jooksul, mille tõttu võib olla kindel nende professionaalsuses ja oskustes ning ettevõte garanteerib, et töötajad teevad oma tööd alati kvaliteetselt ja kiiremini kui tavaliselt tüki- või ruutmeetritööna tehakse.

Üldjuhul töötavad renditöötajad tunnitasu alusel ning töö jõudlus ja kvaliteet tagatakse iga tööpäeva lõpus tööde akteerimisega, mis annab tellijale täpse ülevaate tehtud tööst ning selle kvaliteedist.

Koostööpartnerite jaoks on väga oluline, et Renditööjõud.ee vastutab oma töötajate eest. „Võtame endale vastutuse töötajate kvalifikatsiooni ja oskuste eest, tagame ka näiteks materjali säilimise ja muu meie töötajatega seotud tegevuse töökohas. Vajadusel on kohal ka töödejuhataja, kes garanteerib, et kõik meie töötajad täidavad tööohutuseeskirju,” ütleb rendiettevõtte juhataja.

Tellija jaoks on väga mugav see, et rendiettevõte hoolitseb ise kõikide vajalike paberite kordaajamise, lubade vormistamise ning kvalifikatsioonitõendite olemasolu eest. “Meie ettevõttest ei saadeta tööd tegema ühtegi inimest enne, kui kõik vajalikud load on vormistatud ning paberid korras” ütleb Aivar Varov.

Katsepäev loob kliendile võimaluse kvaliteedis veenduda

Renditööjõud.ee tellimuse esimene päev on katsepäev, mis annab tellijale kindluse, et töötajad on õige kvalifikatsiooniga ning töötavad kiiresti ja oskuslikult. Katsepäev tähendab seda, et tellija jaoks rakendub sel päeval soodustasu ning tal on õigus leping kohe lõpetada, kui töötaja ei vasta ootustele.

„Meil on iga töö jaoks õige inimene! Näiteks on meie töötajad ehitusvaldkonnas aidanud kaasa Eesti kunstiakadeemia, Haveni maja, Nautica keskuse, uue Lubja 4 asuva kohtumaja ja paljude teiste suurte objektide valmimisele, kuid ka väiksemate, eraisikute korteritööde valmimisel,” kõneleb Varov.

Renditööjõu saab palgata vaid paaripäevase etteteatamisega

Vajaliku kvalifikatsiooniga töölise või ehitusvaldkonna spetsialisti, töömehe või ehitusmeeskonna saab ettevõte saata objektile vaid paaripäevase etteteatamistähtajaga.

Renditööjõud.ee pakub ettevõtetele ja eraisikutele palju erinevaid spetsialiste:

- Liini- ja tehasetöötajad

- Koristus- ja puhastusteenindajad

- Põllumajandusvaldkonna töötajad ja hooajatöölised

- Ehitusvaldkonna töötajad:

• Krohvijad

• Hüdroisolatsiooni paigaldajad

• Plaatijad

• Maalrid

• Puusepad

• Betoneerijad

• Fassaaditöölised

• Keevitajad

• Plekksepad

• Kipskarkassi- ja seinaehitajad

• Lammutajad

• Santehnikud

• Fassaaditöölised jne

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785