Autor: Äripäeva eriprojektide ja sisuturunduse üksus: [email protected] • 6. juuni 2019

Millist kaablitüüpi valida, kui vajad pikendusjuhet koju või ehitusobjektile?

Kaubamärgi FEIROL kaablitooted on valmistatud Eestis ja tagavad tõrgeteta töö nii tavatingimustes, niisketes kui ka ekstreemsetes oludes, temperatuuridel -40 kuni +90 °C. FEIROL pakub laia valikut pikendusjuhtmeid ja kaablitrumleid erinevateks otstarveteks ning valmistatab ka kõiksugu erilahendusi vastavalt kliendi soovile.

Rohkem infot kodulehel profikaabel.ee

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785