Autorid: Ehitusuudised , ehitusuudised.ee • 2. veebruar 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vaata, kuidas luua kiiresti ja mugavalt ajutist teed

Foto: Eluelement OÜ
Ehitusplatsidel ja vabaõhuüritustel on oluline tagada ligipääs nii inimestele kui ka masinatele ilma pinnast kahjustamata. Ajutiste teede ja platside rajamiseks pakub parimat lahendust EuroMat pinnasekaitseplaat, mis on kerge, paindlik ja vastupidav.

“Kergekaaluline EuroMat on suurepärane lahendus, kui soovitakse rajada teed või platsi pinnasele, mis muidu on  liiga nõrk, et kanda auto koormust. Olenevalt aluspinnasest suudab kergekaaluline matt kanda isegi kuni 80tonniseid raskusi,“ räägib Ülar Tooming Eluelement OÜst.

Ta lisab, et uuenduslik tehnoloogia kombineerituna soodsa hinnaga tagab kõrgeimal tasemel tulemuslikkuse igal ajal. „Tänapäeva ajutised juurdepääsude lahendused peavad olema paindlikud ning suutma kohaneda erinevate keskkondadega. Zigma Ground Solutions Ltd loodud ajutised juurdepääsulahendused ja pinnasekaitse tooted vastavad nendele nõuetele ja rohkemgi veel.“

Vaid 39 kg kaaluv plaat ning selle mugavad käepidemeid  teevad ajutise tee transpordi ja paigaldamise eriti  käepäraseks ja lihtsaks. Tänu vastupidavale polüetüleen  HDPE materjalile on  EuroMat purunematu. Plaadi spetsiaalselt väljatöötatud unikaalne libisemiskindel muster  annab väga hea haakuvuse ning ei lase mustrisse koguneda mudal ja pinnasel.  Unikaalne disain vähendab külglibisemise ohtu ning tagab hea haakuvuse maapinna ja töömasina ratta vahel ning minimaliseerib tööliste libisemisest tingitud vigastuste ohtu.

EuroMat on ilmastiku-, vee- ja kemikaalide kindel ning seda on võimalik kasutada külmakraadidega. „Tellides suurema koguse on võimalik lisada mattidele ettevõtte logo ja kontaktandmed, kasutades ajutist teed reklaamikandjana,“ lisab Tooming.

Uudisena on nüüdsest tootevalikus ka kergem EconoMat pinnasekaitsematt ning Geogrid murukärg. EconoMat on mõeldud peamiselt jalgteede rajamiseks ning on suuteline kandma koormust kuni 15 tonni. Geogrid, nagu nimigi ütleb, on plastikust murukärg ning tänu kergele kaalule ja unikaalsele kinnitusele on vähese kulu ja ajaga võimalik rajada autode parkimisala või kõnnitee.

Eluelement OÜ pakub pinnasekaitse ja ajutiste juurdepääsuteede lahendusi alates 2012. aastast. Ettevõtte eesmärgiks on pakkuda oma klientidele parim lahendus pinnaste ja konstruktsioonide  kaitseks või ajutise juurdepääsuteede rajamiseks.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785