Autorid: Janno Riispapp, Ken Rohelaan • 3. mai 2024

Maru Ehituse juht: 2023 oli hea aasta, nüüd tuleb rekordkäive

Margo Dengo
Foto: Liis Treimann
Kuigi Maru Ehituse tulemused on veel auditeerimisel, näitavad praegused numbrid, et ehitusfirma 2023. aasta möödus hästi, ütles Maru Ehituse juht Margo Dengo.

Dengo rääkis Äripäeva raadio reedeses hommikuprogrammis, et 2023. aasta oli hea kõigi peatöövõtjate jaoks, kui just kellelgi ei tulnud ette mõnda suurt ebaõnnestumist. Maru Ehituse käive suurenes mullu ligikaudu 6 protsenti, mis peaks tähendama ligikaudu 45 miljoni eurost müügitulu.

Dengo märkis, et ettevõtte puhaskasumi marginaal jääb tõenäoliselt vahemikku 5,5–6,0 protsenti, mis tähendab ligikaudu 2,5 miljoni eurost kasumit. 2022. aastal oli ettevõte kahjumis 910 000 euroga ja aasta enne seda ulatus kasum 540 000 euroni.

Praeguseid töid arvestades näeb Dengo, et Maru Ehitusel tuleb 2024. aastal tõenäoliselt uus käiberekord.

Margo Dengot intervjueeris Janno Riispapp.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785