Autorid: Sigrid Kõiv, Teeli Remmelg • 17. november 2023

Palga TOP: millistes ehitusfirmades maksti suurimat keskmist tasu

Keskmine töötasu kasvas aastaga ehitussektoris pea 18%, aga paljudes ettevõtetes oli kasv isegi suurem, kuid mitmetel jäi ka alla. Äripäeva Infopank reastas Eesti suuremad ehitusettevõtted viimase nelja kvartali keskmise palga alusel, parimatel ületab see 5000 euro piiri, osadel aga napilt 1000 eurot.
Foto: Andras Kralla

Ehituse ja arenduse konkurentsiraportis ilmuvad sektori ja ettevõtete majandusnäitajad.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785