17 veebruar 2012

Betooniühingu uueks juhatuse esimeheks valiti Vaido Leosk

Endine ühingu juhatuse esimees Mati Laurson jätkab juhatuses.

Eesti Betooniühingu juhatus valis ühingu uueks esimeheks Vaido Leoski, AS E-Betoonelement juhatuse esimehe. Senine ühingu esimees Mati Laurson juhtis betooniühingut neli aastat, 2008-2012.

„Usun, et Eestis on igale väärikale betooniga seotud ettevõttele saanud auasjaks osaleda ühises töös valdkonna arendamises ja betooni, kui kodumaise ehitusmaterjali maine kasvatamises,“ ütles Eesti Betooniühingu juhatuse esimees Vaido Leosk. „Soovime kaasata ka ettevõtteid ning institutsioone, kes pole seni veel Betooniühinguga liitunud. Mida laialdasem on kandepind Betooniühingul, seda kindlamalt saab esindada ka liikmete ühiseid huvisid, “ lisas Leosk.

„Tänan senist juhatuse esimeest Mati Laursoni eduka juhtimise eest ja mul on heameel tema jätkamisest juhatuses, mis tagab juhtimise järjepidevuse jätkumise,“ sõnas Leosk.

Vaido Leosk on sündinud 22.04.1970.

Lõpetanud Tallinna 42. Keskkooli ja Tallinna Tehnikaülikooli tööstus- ja tsiviilehituse erialal.Vaido Leosk on Eesti suurima betoonelementide tootja AS E-Betoonelement juhatuse esimees.Leosk on Eesti Ehitusmaterjalide Tootjate Liidu juhatuse liige ning kuulub korporatsioon Rotalia vilistlaskokku. Eesti Betooniühing (asut. 2004) on betooni, kui kodumaise ehitusmaterjali kasutamist edendav ühing, kuhu kuulub 47 ettevõtet, organisatsiooni ja eraisikut.

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785