Autor: Ehitusuudised • 7. veebruar 2024

Eksperdid: tööstustoodangu tõus teist kuud järjest annab lootust

Teist kuud järjest kasvanud tööstustoodangu tootmismaht annab lootust, et tööstus väljub langusest varem, kui prognoositud. Samas võib tõusu hakata kiirelt pärssime ettevõtete konkurentsivõime langus, kirjutab Swedbanki peaökonomist Tõnu Mertsina.
Tõnu Mertsina konverentsil Tööstuse Äriplaan 2021.
Foto: Raul Mee

Töötleva tööstuse langus taandub

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785