Autor: Toomas Kollamaa • 24. mai 2023

Metallide hinnad jätkavad langustrendil

Vanametalli kokkuostudes on viimase kuu ja tegelikult kogu aasta jooksul kerkinud vaid romusõidukite kokkuostuhind. Metallide hinnad on aga jätkuvalt langustrendis, kirjutab värskes metallituru ülevaates Kuusakoski juhatuse liige Toomas Kollamaa.
Foto: Andras Kralla, Äripäev/Scanpix Baltics
Foto: Andras Kralla

Vask kui majandusliku kindluse nn peegel kukkus kuuga isegi 12%. Dollar on nüüd täitsa tugev ja see muudab metallid teiste valuutade omanikele kallimaks. Hiinast oleme oma uudiskirjas aina ja ikka rääkinud ning eks ka praegu – pole seal tööstusmetallide nõudlus jätkuvalt korralikult taastunud. Nii sõidavad tööstusmetallide hinnad mööda sinusoidi alumist kurvi, et sealt jälle kerkida.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785