Autor: Ehitusuudised • 10. juuli 2024

COBALT: ehitusvaidlustes paistavad silma arendajate ja peatöövõtjate konfliktid

Ehitus- ja planeerimisvaldkonna vaidlustes pakkusid viimasel aastal enim kõneainet arendajate ja peatöövõtjate ning peatöövõtjate ja alltöövõtjate vahelised konfliktid, kommenteeris Advokaadibüroo COBALT ehitusvaldkonna nõunik Tavo Tiits vaidluste turuülevaates.
COBALTi ehitusvaldkonna nõunik Tavo Tiits.
Foto: KATI VISNAP

Põhiliselt vaieldakse ehituslepingutest tulenevate kohustuste täitmise ja rahaliste nõuete üle. Vaidlused puudutavad peamiselt ehitustööde tähtaegadest kinnipidamist ja tööde nõuetekohast kvaliteeti.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785