Autor: Ehitusuudised • 9. juuli 2024

Arco Vara: ehitushind hakkab tõusma 2025. aastal

Mihkel Eliste.
Ehitussektori käekäigu halvenemise trend näib ka veel 2024. aasta II pooles püsivat, 2025. aastast üheskoos püsiva palgakasvuga toob tõenäoliselt ehitushindade järjekordse tõusu, mis kantakse üle ka potentsiaalsetele koduostjatele läbi kõrgemate uute korterite pakkumishindade, prognoosis Arco Vara kinnisvaraanalüütik Mihkel Eliste juuni turuülevaates.

Ehitushindade osas on paralleelselt märgata, et alanenud nõudluse tõttu on hinnad küll 2022. aasta sügisest veidi taandunud ja ehitussektori käekäigu halvenemise trend näib ka veel 2024. aasta II pooles püsivat, mis võib viitega soodustada 2025. aasta I poolest taas spekulatiivse müügipakkumise vähemalt hooajalist esile kerkimist.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785