Autor: Ehitusuudised • 18. juuni 2024

Ehitajate õlekõrred on need kolm asja

Finora Panga värske uuring analüüsis võrdlevalt kolme Balti riigi ehitusturge ja ehitusettevõtjate võimalikke strateegiaid.
Foto: Andras Kralla

Kuigi elumajade ja korterite turg on kõigis Baltimaades tardunud, annavad ehitusettevõtjatele hädavajalikku hapnikku suured taristuprojektid, mille mahud tõotavad lähiaastatel veelgi kasvada, selgub Finora Panga värskest analüüsist.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785