Autor: Ehitusuudised • 2. juuli 2024

Ärikinnisvara renoveerimine säästaks 138 miljonit eurot aastas

Kliimaministeeriumi tellitud uuringu tulemused näitavad, et Eestis on energiatarbimise vähendamisel suur potentsiaal. Äripindade renoveerimine aitaks aastas energiakuludelt kokku hoida ligi 138 miljonit eurot ning vähendada kasvuhoonegaaside heitmeid 400 000 tonni, tõdeti Swedbanki tööstussektori seminaril.
Tepsli juht Siim Meeliste Swedbanki tööstuse kevadseminaril.
Foto: Swedbank

Ärikinnisvara energiatõhususega tegeleva ettevõtte Tepsli juht Siim Meeliste rääkis Swedbanki tööstussektori seminaril, et ligi kolmandik Eesti energiatarbimisest kulub mitte-eluhoonetele, kusjuures tarbimises on näha kerget tõusutrendi.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785