Autor: Ehitusuudised • 12. märts 2024

Jõustuvad uued hoonete energiatõhususe nõuded

Kliimaministeeriumi asekantsleri Ivo Jaanisoo sõnul on uuendatud erinevaid abivahendeid ettevõtetele.
Foto: Raul Mee
Kliimaminister kinnitas uued hoonete energiatõhususe nõuded, et tagada Eesti hoonete kliimakindlus ja täpsem ülevaade nende energiakasutusest. Muudatused puudutavad muuhulgas energiaarvutuste täpsustamist, päikeseelektri veebipõhise kalkulaatori kasutuselevõttu ja energiamärgiste skaalade uuendamist.

Uued nõuded jõustuvad 1. märtsil 2025.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785