Autor: Ehitusuudised • 20. juuni 2024

Tariston rajas Marienholmi arendusse tee

Töö tellijaks oli kinnisvaraarendaja Scandium. Arenduse arhitektuurse lahenduse lõid 3+1 arhitektid, KAMP büroo sisearhitektid ning Tajuruum maastikuarhitektid. Visiooni töötas välja What If kohaloome agentuur.
Uus tänav meelitab poolsaare tipu poole, kus uudistajaid ootab vaateplatvorm vaatega merele (Foto: Kaupo Kalda).

Scandiumi poolt rajatavas Haapsalu suurarenduses Marienholm valmis sel nädalal uus sõidutee koos kergliiklusteega. Uus tänav meelitab poolsaare tipu poole, kus uudistajaid ootab vaateplatvorm vaatega merele. Viis maja koos 50 korteriga on tempokalt kerkinud. Mereäärses klaasmajas saab tutvuda kodude siseviimistluspakettidega.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785