Autor: Ehitusuudised • 14. juuni 2024

Aquaphor haarab Lätit

Narvas peakorterit omav Eesti veepuhastusseadmete tootja Aquaphor avas täna esmakordselt filiaali Riias.
Riia filialli avamine (Foto: Aquaphor).

„Riia esitlusruumi avamisega tähistame sisenemist Läti turule kogu tootesarjaga alates kõige populaarsematest filterkannudest kuni tööstuslike veepuhastussüsteemideni välja,“ ütles Aquaphori ekspordidirektor Anu Hännikäinen.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785