Autor: Raamatupidaja.ee • 14. juuni 2024

Advokaat: äriregister kustutas sinu firma, mida teha?

Enam kui 26 000 Eesti ettevõtjat ja ettevõtte asutanud e-residenti avastasid jahmatusega, et äriregister oli nende ettevõtte ära kustutanud. Miks ja mida sellises olukorras ette võtta, selgitab advokaadibüroo Hedman vandeadvokaat Taavi Kõiv.
Delete- ehk kustutamisnupp arvutiklaviatuuril.
Foto: Julia-Maria Linna

Seaduse muudatuste jõustumine möödunud aastal andis äriregistrile õiguse kustutada ettevõtteid ja ühinguid varasemast kiiremini ja lihtsamini, mis tabas paljusid ettevõtjaid ebameeldiva üllatusena.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785