Autor: Ehitusuudised • 7. juuni 2024

Eesti arhitekti ainulaadne puitmaja jõudis Euroopas finaali

ELi Intellektuaalomandi Amet (EUIPO) avalikustas juba viiendat korda toimuva konkursi DesignEuropa Awards finalistid ning elutööpreemia võitja. Finaali pääses ka Jägala joa juures asuv turistide seas armastatud puhkemaja.
Arhitekt Arseni Timofejevi finaali pääsenud puhkemaja (Foto: Arseni Timofejev).

Jõelähtme vallas asuva puhkemaja autoriks on arhitektuuribüroo Arsenit arhitekt Arseni Timofejev.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785