Autor: Ehitusuudised • 29. mai 2024

Juulis algab Fahle linnakus puidust kõrghoone ehitus

Fausto Capital hakkab juulis ehitama Tartu maanteele Fahle linnakusse Eesti esimest puidust konstruktsioonidel kõrghoonet, millest saab valmides If Kindlustuse Tallinna uus peakontor. Eesti ja Šveitsi teadlastega koostöös projekteeritud hoonest kujuneb puidu väärindamise ja keskkonnasõbraliku ehitamise uus verstapost.
Tulevane büroohoone Fahle linnakus.
Foto: Fausto Capital

Kaheksakorruseline suurte haljastatud terrassidega büroohoone kerkib Tallinna sissesõidu äärde Tartu maantee 84b kinnistule, olles osa Fahle linnaku elu- ja ärikvartalist. Hoone valmib 2026. aasta suveks.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785