Autor: Ehitusuudised • 6. juuni 2024

Betooniühing avaldas uue juhendi – BÜ11: Betoontarindite parandamine ja kaitsmine

Eesti Betooniühing andis välja uue juhendi – „BÜ11: Betoontarindite parandamine ja kaitsmine“, mis on esimene eestikeelne põhjalik materjal selles valdkonnas. Juhend kirjeldab rohke pildimaterjali, skeemide ja tabelite kaasabil kasutatavaid materjale, erinevaid tööprotsesse ja kvaliteedi kontrolli.

„Betoonehitised on teadagi vastupidavad ja pikaealised. Eriti hästi püsivad nad kasutuskõlblikena, kui nende eest oskuslikult hoolt kanda,“ sõnas Eesti Betooniühingu juhatuse esimees Imre Leetma. „Betooniühingu initsiatiivil on valminud esimene valdkondlik õppematerjal, kus emakeeles antakse põhjalik ülevaade betoontarindite kaitsmise ja parandamise laiast spektrist,“ lisas Leetma.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785