Autor: Ehitusuudised • 23. mai 2024

Sooman: järelturu korterite pakkumised tegid pöörase tõusu

Foto: Andres Haabu
Suuremate linnade pruugitud korterite pakkumiste arv on aasta algusest teinud läbi pöörase tõusu, jäädes sõltuvalt piirkonnast 36 ja 55 protsendi vahele. “Maad on võtnud ostjaturg, kus müüjatel on väga vähe sõnaõigust,” väitis Pindi Kinnisvara müügipartner Peep Sooman.

Pindi Kinnisvara poolt analüüsitud portaalide statistika kohaselt on ainuüksi aasta algusest Tallinna järelturu (ei sisalda uusarendusi) korterite pakkumiste arv tõusnud 46%, Tartus 36%, Pärnus 46% ja Narvas 55% võrra.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785