Autor: Ehitusuudised • 23. mai 2024

Rand & Tuulberg ehitas USA ettevõttele 12-miljonilise tootmishoone

New Yorgi börsil noteeritud USA biotehnoloogiaettevõte Repligen Corporation avas Jüri Tehnopargis 7500 ruutmeetri suuruse 12 miljonit eurot maksva büroo- ja tootmishoone ning Euroopa ja Aasia turgude teeninduskeskuse. Enam kui 7500 ruutmeetri suurune ehitis läks maksma 12 miljonit eurot.
Foto: Repligen

LEED hõbe sertifikaadiga uue hoone loomisel on pööratud erilist tähelepanu töötajate heaolule ning keskkonna- ja energiasäästlikele lahendustele. Enam kui 7500 ruutmeetri suurune ehitis läks maksma 12 miljonit eurot ning annab tulevikus tööd ligi 200 inimesele.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785