Autor: Ehitusuudised • 7. mai 2024

EKEL tähistas 30. sünnipäeva

Eesti Ehituskonsultatsiooniettevõtete Liit tähistas oma juubelit piduliku koosviibimisega Proto keskuses. Kohale olid tulnud nii EKELi liikmed kui ka külalised teistest ehituse erialaliitudest.
EKELi tegevjuht Kalle Karron. Foto: Raul Mee

Peokõnedes meenutati liidu loomise algusaastaid, jagati kiidusõnu ning rõõmustati edusammude üle. Olulise panuse eest liidu arengusse pälvisid tunnustuse Indrek Tärno ja Heiki Meos, samuti EKELi varasemad juhatuse esimehed Tiit Kerem, Merike Rannu, Maidu Saar ning Keijo Vaher.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785