Autor: Ehitusuudised • 2. mai 2024

EKEL sai uue juhatuse

Proto Keskuses Noblessneris 30.aprillil toimunud aastakoosolekul valisid EKELi liikmed uue juhatuse.
EKELi uus juhatus.

Järgneval kahel aastal kuuluvad juhatusse: Ahti Lääne (EstKonsult OÜ), Johann-Aksel Tarbe (Arhitekt Tarbe OÜ), Marti Mäevere (eD Insenerid OÜ), Oliver Napits (Inseneribüroo Telora OÜ), Peeter Piirsalu (Entecon OÜ), Kadi Metsmaa (PCC Projekt AS), Riho Kirss (ITK Inseneribüroo OÜ), Urmas Leppik (Rausi OÜ) ja Tõnis Raatma (DMT Insenerid OÜ).

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785