Autor: Ehitusuudised • 6. mai 2024

Ehitusmaterjalide tootmine kasvas märtsis

Statistikaameti andmetel vähenes 2024. aasta märtsis tööstustoodangu maht võrreldes mulluse märtsiga 5,7%. Lisaks toiduainete ja põlevkiviõli tootmisele tuli väike kasv ehitusmaterjalide (5,4%) tootmises, kuid kahanes puidu- ja metallitootmises.
Tööstusharudest langes toodang märtsis enim puidutööstuses.
Foto: Toomas Kelt

Statistikaameti juhtivanalüütik Helle Bunder tõi välja, et märtsis vähenes tööstustoodangu maht rohkem kui kahes kolmandikus töötleva tööstuse tegevusalades.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785