Autor: Ehitusuudised • 30. aprill 2024

Tartu plaanib Ropka-Teguri piirkonna uueks muuta

Tartu linnavalitsus on välja kuulutanud Ropka-Teguri piirkonna planeeringuvõistluse, mis peab andma arengualale ruumiliselt tervikliku ja parima visuaalse lahenduse.
Ropka-Teguri arenguala sisemine jaotus.

"Ropka ja Teguri tänavate ümbruses on tegutsenud pikalt palju erinevaid tehaseid, kuid tootmine on sellest piirkonnast kadumas ja asendumas uute äri ja elu- funktsioonidega," ütles Tartu linnaarhitekt Jiri Tintera. "Ruumiline visioon annab võimaluse, et Ropka ja Teguri tänavate ümbrusesse tekkib uus terviklik linnaosa, kus on inimestel hea elada ja töötada."

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785