Autor: Ehitusuudised • 15. aprill 2024

GRK võitis 12 miljonilise taristuhanke

GRK on valitud olulise taristuprojekti peatöövõtjaks, mille käigus uuendatakse Tallinn-Pärnu maanteel Kanama kahetasandiline liiklussõlm koos peale- ja mahasõidu rampide ja kogujateedega. Projekti maksumus on ligikaudu 12 miljonit eurot.
Kanama viadukt. Autor: transpordiamet

GRK allkirjastas lepingu Transpordiametiga kolmapäeval 10.04.2024. Ehitustööd Kanama liiklussõlmes algavad 2024. aasta kevad-suvel ja lõpevad 2025. aasta sügisel.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785