Autorid: Sigrid Kõiv, Teeli Remmelg • 21. veebruar 2024

Teedehitajate Käibe TOP50: kokkuvõttes kasv puudus

Foto: Raul Mee
Teede- ja platside ehituses kasvas koondkäive aasta lõikes vaid 2%, mis inflatsiooni arvestades on pigem langus. Samas ettevõtete lõikes on tulemus kõikuv, osad olid juba märgatavas languses, teistel kasv jätkus. Toome esile 2023. aastal 50 enim käivet näidanud ettevõtet ja kas nad olid veel kasvu- või langustrendis.

Teedeehituse valdkonnas on 231 ettevõtet, neist 212 ületavad 100 000-eurost käibepiiri. Käibepiiri ületavate ettevõtete arv kahanes aastaga 12 ettevõtte võrra.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785