Autor: Ehitusuudised • 5. aprill 2024

Tartu Ehitus pani nurgakivi uuele tööstushoonele

Ravimitööstusettevõte TBD Pharmatech pani Tartu lähedal nurgakivi uuele arendus- ja tootmishoonele.
Nurgakivi panek ravimitööstuse uuele hoonele.
Foto: TBD Pharmatech

Praegused ruumid Tartus Tiigi tänaval on TBD Pharmatechile ajaga kitsaks jäänud ning nüüd rajatakse Tartu külje alla Soinastesse Välja 4a aadressile uus arendus- ja tootmiskompleks, et oluliselt laiendada tegevusvõimekust.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785