Autor: Siim Sultson • 10. aprill 2024

Laopinnad ootavad ehitamist

Laopindade arendajatel on nüüd häid võimalusi tulla turule heas asukohas paiknevate projektidega, kuna nõudlust jätkuvalt on. Liiati ehitushinnad ju normaliseeruvad.
Üüriturg ootab kvaliteetseid laopindu.
Foto: Sven Arbet

RE Kinnisvara partner ja juhtiv konsultant Andi Pleskovski, Uus Maa Kinnisvarabüroo lao- ja tootmispindade osakonna juht Fred Linnukütt ja Favorte OÜ juhatuse liige Rainer Hinno analüüsivad ja prognoosivad olukorda.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785