Autor: Ehitusuudised • 22. jaanuar 2024

Solina uus tootmiskompleks saavutas täiskõrguse

Sel suvel Laagris valmiv maitseainesegude valmistaja Solina uus tootmiskompleks on saavutanud täiskõrguse. Kapitel arendab ja Eventus Ehitus rajab hoone vastavalt rahvusvahelise rohesertifikaadi BREEAM taseme „Very Good“ nõuetele. Energiatõhus hoone kvalifitseerus esimese uue kinnisvaraarendusena Eestis SEB rohelaenule.
Solina tootmiskompleksi sarikapidu.
Foto: Rene_Riisalu

Solina Estonia juht Veiko Soome: „On suur rõõm tõdeda, et üsna karmile ja muutlikule talvele vaatamata on ehitustöö kulgenud plaanipäraselt ning püsitakse ajagraafikus. Ehitajad on teinud tublit tööd ja nüüd on juba võimalik ette kujutada, milline saab olema lõpptulemus.“

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785