Autor: Ehitusuudised • 2. aprill 2024

Nordlin Ehitus hakkab Ämaris ehitama toitlustuskompleksi

Riigi kaitseinvesteeringute keskus ja OÜ Nordlin Ehitus sõlmisid projekteerimis-ehitustööde lepingu Ämari lennubaasi uue toitlustuskompleksi rajamiseks.
Nordlin Ehituse juhatuse esimees Ülo Older
Foto: Andras Kralla

Ämari toitlustuskompleks saab olema mahult ja võimsuselt Baltimaade suurim. 5500ruutmeetrisesse kompleksi rajatakse 576 istekohaga söögisaal ning kaasaegse tehnoloogia ja seadmepargiga köök, mis võimaldab igal söögikorral valmistada maksimaalselt 3200 toiduportsjonit ehk ligi 9600 portsjonit päevas.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785