Autor: Ehitusuudised • 21. märts 2024

Puumarket investeeris 15 000ruutmeetrisesse Männiku keskusesse miljoni

Puidu jaemüüja Puumarket investeeris oma Tallinna vanima, Männiku esinduse ümberehitusse miljon eurot ja laiendas üldehitusmaterjalide pakkumist.
Renoveeritud Puumarketi esindus Männikul.
Foto: Puumarket

Puumarketi juhi Toomas Tauki sõnul on praegu ehitamine ja renoveerimine ka ehitusmaterjalipoe enda jaoks üle aastate soodne ja ka häid tegijaid lihtsam leida, mistõttu võeti suurem investeering just nüüd ette.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785