Autor: Aivar Hundimägi • 1. märts 2024

Aseri tellisetehast nii pea käima ei lülitata

2021. aastal avati pidulikult Aseri tellisetehases uus tootmisliin, Ukrainas puhkenud sõja tõttu see aga väga kaua töötada ei saanud. Foto on tehtud uue tootmisliini avamisel, vasakult Viru-Nigula vallavanem Einar Vallbaum, Wienerberger ASi tegevjuht Margus Puusepp ja Aseri tehase juhataja Kaido Toome.
Foto: Sten Semjonov
Pärast sõja puhkemist Ukrainas ja Venemaa turu ära kadumist otsustas Aseri tellisetehase omanikfirma Wienerberger oma laod esmalt kaupa täis toota ja pani siis tehase pausile ning koondas töötajad. Tõenäoliselt jääb tehas seisma pikaks ajaks.
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785