• 01.03.24, 07:34

Aseri tellisetehast nii pea käima ei lülitata

Pärast sõja puhkemist Ukrainas ja Venemaa turu ära kadumist otsustas Aseri tellisetehase omanikfirma Wienerberger oma laod esmalt kaupa täis toota ja pani siis tehase pausile ning koondas töötajad. Tõenäoliselt jääb tehas seisma pikaks ajaks.
2021. aastal avati pidulikult Aseri tellisetehases uus tootmisliin, Ukrainas puhkenud sõja tõttu see aga väga kaua töötada ei saanud. Foto on tehtud uue tootmisliini avamisel, vasakult Viru-Nigula vallavanem Einar Vallbaum, Wienerberger ASi tegevjuht Margus Puusepp ja Aseri tehase juhataja Kaido Toome.
  • 2021. aastal avati pidulikult Aseri tellisetehases uus tootmisliin, Ukrainas puhkenud sõja tõttu see aga väga kaua töötada ei saanud. Foto on tehtud uue tootmisliini avamisel, vasakult Viru-Nigula vallavanem Einar Vallbaum, Wienerberger ASi tegevjuht Margus Puusepp ja Aseri tehase juhataja Kaido Toome. Foto: Sten Semjonov
„Mis puudutab Aseri tootmise tulevikku, siis hetkel oskan vaid eeldada, et ennem, kui Ukraina sõda ei lõppe ja Euroopa ning Venemaa suhted ei parane, meie ahjud Aseris kuumenema ei hakka,“ ütles Wienerbergeri juhatuse esimees Margus Puusepp Lääne-Virumaa Uudistele.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Ehitusuudised esilehele