Autor: Lääne-Virumaa Uudised • 1. juuni 2023

Wienerberger peatab Aseri tootmise põhiliini

Aseri tellisetehas
Foto: AS Wienerberger
Aseri tehase põhiliin, suur tunnelahi, seiskub määramata ajaks alates 31. augustist käesoleval aastal.

Eelmise aasta 1. juulil lõppes Aseri tehase toodangu eksport Venemaale. "Sellest ajast alates oleme tegelenud alternatiivsete turgude otsimisega ja üritanud erinevaid projekte teistel Wienerbergeri turgudel Euroopas ja Inglismaal ellu viia. Viimase 12 kuu inflatsioon nii Baltikumis kui ka mujal Euroopas ei võimaldanud neid projekte realiseerida, mistõttu kadus nõudlus Aseri toodete järele suuremas mahus ära," põhjendas liini seiskamist Wienerberger AS juhatuse liige ja tegevjuht Margus Puusepp Lääne-Virumaa uudistele.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785