Autor: Ehitusuudised • 15. veebruar 2024

Arco Vara ootab müügituluks 25 miljonit

Eriti tulemuslik oli Arco Vara jaoks lõppenud aasta viimane kvartal - siis arendaja tütarettevõttel Arco Tarcil õnnestus ennetähtaegselt lõpetada oma esimene objekt, Kodulahe kvartali Rannakalda etapp.
2023. aastal ületas Arco Vara oma eesmärke, tunneb heameelt Arco Vara juht Miko Niinemäe (Foto: Raul Mee).

Arendaja Arco Vara 2023. aasta müügitulu kasvas võrreldes varasemaga 36% ja ulatus mullu üle 18 miljoni euro, teenides sealjuures 3,6 miljonit eurot puhaskasumit. Sel aastal jätkab kinnisvaraarendaja elamurajoonide arendamise ja padelikeskuse rajamisega Tallinnas ning eramute projektiga Bulgaarias.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785