Autor: Ehitusuudised • 8. veebruar 2024

Arco Vara rajab Põhja-Tallinnasse padelikeskuse

Kinnisvaraarendaja Arco Vara hakkab Põhja-Tallinnasse rajama padelikeskust, kus saab tegeleda nii harrastus- kui võistlusspordiga. Keskus valmib 2025. aastaks, mil Tallinn saab Euroopa spordipealinna tiitli.
Tulevane spordihoone
Foto: Arco Vara

Ettevõtte juhi Miko Niinemäe sõnul algavad ehitusloa saanud hoone ehitustööd veebruari jooksul ning plaani kohaselt toimub keskuse ametlik avamine 2025. aasta alguses. Hoone ehitab Arco Vara tütarettevõte Arco Tarc ja keskust hakkab opereerima Padelstar.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785