Autor: Ehitusuudised • 1. detsember 2023

Infortar kolis tütred uude peamajja

Eesti suurim investeerimisettevõte Infortar kolis täna oma grupi tütarettevõtted Tallinna tuiksoonel Liivalaia tänavas valminud uude büroohoonesse, kus enne paiknes Eesti Gaasi peahoone.
Amortiseerunud Eesti Gaasi peahoone lammutati ja ehitati uus energiatõhus ja hea sisekliimaga hoone. Foto: Infortar

„Infortar on kasvanud Eesti üheks suurimaks ettevõtteks, suur organisatsioon eeldab ka korralikku infrastruktuuri ja moodsaid töötingimusi. Meie gruppi kuulub üle saja tütar- ja sidusettevõtte, päris kõik ei mahu ka uude majja,“ märkis Infortari tegevjuht Martti Talgre.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785