Autor: Ehitusuudised • 13. september 2023

Infortar avas Hiiul tervisekeskuse

Investeerimisettevõte Infortar avas Tallinnas Hiiu terviselinnakus esmatasandi tervisekeskuse, milles tegutsevad Kivimäe Perearstikeskus ja Haldja Hambaravi.
Hiiu tervisekeskuse avamine.
Foto: Arbo Rae

„Uus tervisekeskus on osa arenevast Nõmmest ja Hiiu terviselinnakust – loodame et see annab Nõmmele veel enam väärtust juurde. Terviselinnaku ja taastusravi jaoks on tegemist ideaalse asukohavalikuga – ainuüksi siinne keskkond mõjub juba tervendavalt,“ märkis Infortari juhatuse esimees Ain Hanschmidt.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785