Autor: Ehitusuudised • 28. november 2023

KPMG eksperdid: süsiniku nullheiteni viib vaid enneolematu innovatsioon

Ärinõustamisettevõtte KPMG hinnangul jõuab maailm aastaks 2050 süsiniku nullheiteni vaid enneolematu innovatsiooni toel. See eeldab, et äriinnovatsioon ja uute tehnoloogiate kasutamine tõuseb enneolematule tasemele ning taastuvenergiat kasutatakse oluliselt rohkem kui praegu.
Taastuvenergia arendajad on silmitsi tõsiste väljakutsetega
Foto: Pixabay

ÜRO iga-aastane rahvusvaheline kliimakonverents COP28 toimub tänavu 30. novembrist 12. detsembrini Dubais. Tänavune konverents on eriti oluline, kuna seal avalikustatav esimene globaalne ülevaade hindab seniseid edusamme globaalse soojenemise piiramisel 1,5 kraadini, teatas KPMG.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785