Autor: Aivar Hundimägi • 22. november 2023

Tapa ehitusettevõte läks tuntud firmamatja kätte

Frimade likvideerija ehk firmamatja Lauri Hansberg on alates novembrist Tonerta Ehituse juhatuse liige. Nüüd on sellel ettevõttel teine nimi.
Foto: Liis Treimann
Eesti üks kurikuulsamaid firmade matjaid Lauri Hansberg võttis novembri alguses üle Tapal registreeritud ettevõtte Tonerta Ehitus juhtimise. Nüüd kannab ettevõte juba uut nime.

„Ma tegelikult ettevõtet müües ei teadnud, kes on firma juhatusse planeeritud ning see ei ole enam ka minu küsimus. Mina müüsin mõttega, et firmal on väärtus, kui selle ettevõttega keegi reaalselt edasi tegeleb,“ ütles Tonerta Ehituse eelmine juht ja üks omanik Imre Neidek. „Eks mingil hetkel saab igal ühel jaks otsa,“ rääkis ta Lääne-Virumaa Uudistele.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785