Autor: Ehitusuudised • 21. november 2023

N.R. Energy ehitab 15 miljonit eurot maksvad katlamajad

Eesti üks suurimaid regionaalseid soojatootjaid N.R. Energy investeeris kokku üle 15 miljoni euro nelja uue katlamaja ehitamiseks. Märja, Orgita ja Klooga katlamaja ehitab YIT Eesti, kellega N.R Energy sõlmis tänavu mais projekteerimis- ja ehituslepingu. Loksa katlamaja ehitusel teostavad töid erinevad ehitusettevõtted.
Loksa katlamaja ehitus.
Foto: Mihkel Notta/N.R.Energy

Hakkepuidust soojusenergiat tootvad kaasaegseima tehnoloogiaga katlamajad hakkavad elanikele toasooja pakkuma juba selle aasta lõpus.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785