Autor: Ehitusuudised • 17. november 2023

Riigihangete hindamist tahetakse muuta

Rahandusminister Mart Võrklaev.
Foto: Andras Kralla
Riigihangete korraldajad peaks tulevikus arvestama hangetel senisest enam ka teisi väärtusi peale maksumuse, näevad ette strateegilised põhimõtted, mida rahandusministeerium tutvustas täna valitsusele.

„Sarnaselt teistele Euroopa riikidega oodatakse ka Eestilt lähtumist jätkusuutlikkuse eesmärkidest ning riigihangetes nähakse suurt potentsiaali toetamaks olulisi arengusuundi. Hangetega saab edendada majanduse konkurentsivõimet, innovatsiooni ja näiteks ka rohe-eesmärke,“ rääkis rahandusminister Mart Võrklaev ministeeriumi pressiteates.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785